Ajankohtaista


KESKI-SUOMEN HEVOSENOMISTAJAT RY:N OMISTAJARAVIT KILLERILLÄ 7.12.2017 KLO 18.

KESKI-SUOMEN HEVOSENOMISTAJAT RY:N OMISTAJARAVIT KILLERILLÄ 7.12.2017 KLO 18. jäsenille ja raveissa jäseneksi liittyville tarjoamme buffet-ruokailun ravintola Pegasuksessa. Ruokaliput Pegasus-rakennuksen alakerrassa olevasta omistajaliiton pisteestä.
 
Paikalla olevilla jäsenillä mahdollisuus osallistua arvontaan, josta voi voittaa osuuden JYP raviliigavarsa Julianne De Weluvesta. Arvontalipukkeet KSHO:n pisteestä.

Jaamme tänäkin vuonna riimut jäsentemme ensi kertaa koelähdön hyväksytysti suorittaneille. Voit ilmoittaa hevoseni tiedot (nimi ja riimujen koko) omistajaraveissa tai sähköpostilla palaute@kshevosenomistajat.net. Riimut jaetaan kevään vuosikokouksessa.

Tervetuloa mukaan omistajaraveihin !

Sankarikoulutus

Tämä koulutus ei mene hukkaan. Näitä taitoja tarvitsee jokainen - jopa sinä!
Tervetuloa Sankarikoulutukseen Jyväskylän Killerille ke 18.10. klo 17.30-20.30!
LähiTapiola tarjoaa teille mahdollisuuden osallistua kaikille avoimeen Sankarikoulutukseen.
Sankarikoulutuksen aiheena on tänä vuonna hätäensiaputaidot.
Raviratojen Sankarikoulutuksen toteuttaa Suomen Punainen Risti yhteistyössä Suomen
Hippoksen ja raviratojen kanssa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä:
http://www.hippos.fi/nuoriso/ravinuorten_kaarre/lahitapiolan_sankarikoulutukset

Jyväskylä, Killerin ravirata Keskiviikkona 18.10 klo 17.30-20.30.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen: sari.reinikainen@redcross.fi

Ravivalmennuksen Peruskurssi, C-taso, pidetään Jyväskylän raviradalla 29.9.-1.10.2017

 

Oletko kiinnostunut päivittämään valmennustietouttasi? Nyt siihen on oiva tilaisuus. Hevosen valmentaminen on haastavaa, mutta mielenkiintoista. Nyt saat siihen kättäpidempää Ravivalmennuksen C-tason kurssilla, joka pidetään Killerillä. Tartu mahdollisuuteen ja tule kehittämään tietojasi ja taitojasi. Tarjoamme asiaa pursuavan pidennetyn viikonlopun ammattilaisten opastuksella.

Kurssin aiheita mm.: hevosen fysiologia, lihastyö, anatomia, veriarvot ja niiden tulkinta, valmentajan tehtävät ja rooli, valmennuksen ohjelmointi ja harjoittelu, hevosen kestävyyden, voiman ja nopeuden kehittäminen, hevosen lihashuolto ja ensiapu sekä lääkintä. Kurssin ohjelma löytyy täältä
Kurssi sis. demo ravihevosen testauksen raviradalla.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset viim. 20.9. mennessä Keski-Suomen hevosjalostusliitto, Sari Piirainen, puh. 040-8496958 tai sähköpostilla: hevosjalostusliitto@killeri.fi,
Kurssin hinta: aikuiset 200 euroa, alle 18-v. 100 euroa.
Kurssin järjestää: Keski-Suomen Hevosjalostusliitto yhteistyössä Suomen Hippos ry:n ja Poneista potkua nuorille -hanke kanssa.

Harjoitusravit

Katso tarkemmat tiedot ja harjoitusravien lähtölistat, jotka julkaistaan ilmoittamispäivänä torstaina klo 20 mennessä. Näet listoista hevosesi lähtöpaikan lisäksi ajan, milloin lähtö ajetaan. Myös torstaina ajettavista harjoitusraveista pyritään julkaisemaan lähtölistoja verkkosivuilla.

Lue kokousten pöytäkirjat

Lue Keski-Suomen Hevosenomistajien kokousten pöytäkirjoja.

Pöytäkirjat löytyvät täältä.

Toimintakertomukset ja -suunnitelmat

Tutustu Keski-Suomen Hevosenomistajien toimintakertomuksiin ja -suunnitelmiin.

Toimintakertomukset ja -suunnitelmat löytyvät täältä.

KOULUTUSVIDEO

Video Petri Salmelan luennosta "RAVIHEVOSEN VALMENNUS VARSASTA RAVURIKSI" on vuokrattavissa K-S Hevosenomistajien ja K-S Hevosjalostusliiton jäsenjärjestöjen jäsenille. Vuokraus on maksuton. Videota voi kysyä Hevosjalostusliiton toimistosta Sari Piiraiselta, puh (014) 3389310.